Монтаж при клиента.
Една услуга,която спестява доста главоболия на клиента и му гарантира,че в дома му картината, която е рамкирал ще заеме най-подходящото място. Изборът на това място не е лесен, както би изглеждало на пръв поглед. Първо отделните стени имат различно осветление – естествено или изкуствено, а не всяко осветление е подходящо за художествени произведения. Това е първия момент  при избора – къде трябва да се постави дадена картина. Самото монтиране на стената също не е лесно.

По големите и сложни рамки, рамките със стъкло и особено огледалата често са доста тежки и добрия стар пирон забит направо в стената не върши работа. Трябва да се поставят един или няколко дюбела с бормашина и после стената да се замаже. Много е важно произведението да се постави под оптималния ъгъл към стената, за да може да се осветява най-добре!  В противен случай то или ще блести и няма да се вижда, или ще увисне прекалено, сякаш всеки момент ще ви падне на главата.

Деликатната работа е и да се намери точното място,като отношение към височината и широчината на стената, което сам човек никога не може да извърши. Не е лесно да се натъкми мястото на новата картина, ако на стената вече има и други картини с различни размери и вече подредени в някакъв ред. Всички тези проблеми не са малко-не говорим въобще за хармонията между стила на рамките и стила на интериора на жилището проблем, който се предполага, че е решен още в началото, така че монтажа при клиента от квалифицирани специалисти от нашето ателие е наистина едно улеснение, което гарантира, че новото произведение, което сте закупили ще заеме във вашия дом достойно място.